top of page

VI ER GLARMESTRE MED ERFARING & EKSPERTISE

SOLID FAMILIE VIRKSOMHED PÅ AMAGER

Glarmester G. Madsen & Sønner A/S fejrede den 19. april 2021 100-års jubilæum. Virksomheden har i alle årene været drevet som en solid familievirksomhed med fokus på kvalitet og godt håndværk i alle henseender. De stolte traditioner videreføres i dag af brødrene Kenneth og Jesper Madsen, der er 4. generation i firmaet. Glarmester G. Madsen & Sønner A/S - i daglig tale Glarmester Madsen - har værksted på Dronningensgade 55 på Christianshavn og butik centralt i den gamle by i Dragør.

 

Der er ikke værksted i butikken i Dragør til gengæld, finder du her mange forskellige standardrammer, malerier, lokale plakater og omkring 200 forskellige rammeprøver, så du kan finde frem til lige netop den ramme, som passer til dit billede.

 

Vi yder landsdækkende service og er stolte af at være leverandører til virksomheder som Reitan, 7-eleven, Lagkagehuset, Datea, Heimstaden, Københavns Lufthavne og DFDS samt Dragør og Tårnby Kommune og ikke mindst til private kunder i hele Danmark.

 

Vi er medlem af Glarmesterlauget i Danmark, hvilket betyder, at vi er omfattet af Glarmesterlaugets Garantiordning. Den kan du læse mere om her: https://glarmesterlauget.dk/om-os/glarmesterlaugets-garantiordning/

 

Glarmester G. Madsen & Sønner A/S – Vi gør en ære i at udføre godt glarmesterarbejde!

MERE END 100 ÅRS ERFARING MED GLAS

bottom of page