TERMO & ENERGIRUDER

Leverer og udfører arbejde på alt inden for termo- og energiruder. Udskifter punkterede termoruder eller energiforbedrer hele boligen. Funktionsruder som f. eks. kan være støjdæmpende, brandbeskyttende eller solafskærmende og endda selvrengørende glas. Vi kan levere råglas eller ornamentglas. Vi leverer alt inden for arbejde med ruder til private, virksomheder og institutioner. Ingen opgave er for lille eller stor.

GLASDØRE, GLASVÆGGE & SPEJLE

Glasdøre, glasvægge og spejle i alle afskygninger. Vi kan levere alle typer glas og hjælper gerne med løsninger til baderum, køkkener og hele boligen eller arbejdspladsen. Glasvæg til badet i stedet for badeforhæng, glashylder eller spejle og vi færdiggør alt med beslag. Mulighederne og variationerne er nærmest utallige. Tag kontakt til os for at få vores bud på en løsning.

BUTIKSRUDER

Udskiftning eller erstatning af butiksruder foretages hurtigt og effektivt. Har der været indbrud eller er skade opstået pga storm eller uheld, så rykker vi hurtigt ud med hjælp.Vi har også stor erfaring med butiksindretning, hvor vi gerne hjælper til fra ide til udførelse. Skal butikken eller anden udstilling eller arbejdssted være ekstra spændende, så kontakt os.

INDRAMNING

Alt i indramning, om det er gamle billeder, en fodboldtrøje eller andet spændende til hjemmet eller som gave. Vi kan benytte de fleste materialer og arbejder efter aftale med kundens ønsker. Om det er træ- eller alurammer, svæverammer eller opspænding på blindramme. Vi kan hjælpe med det hele, så kom forbi og hør os.

PROFESSIONELLE FAGFOLK OG KVALITETSSIKREDE MATERIALER

VI TILBYDER

GLARMESTER MADSEN - GENNEMSIGTIGT I MERE END 80 ÅR

I mere end 80 år har Glarmester Madsen eksisteret og har dermed i en menneskealder serviceret lokalsamfundet med kvalitet, loyalitet og glæde. Tidligere var firmaets navn “Glarmester Madsen & Sønner”. I dag blot “Glarmester Madsen”.

Trods navneskiftet er glarmestervirksomheden fortsat en veldrevet og velrennomeret familievirksomhed, som også viser interesse for lokalsamfundet på Amager, men man arbejder i dag langt ud over Amager og Christianhavns grænser.

Den karakteristiske butiksfacade på Christianshavn har udviklet sig gennem årtier, men stadigt står man tilbage med fornemmelsen af et tidligere Christinshavn. Det er de samme håndværksdyder, som dominerer filosofien bag virksomheden, men man er naturligvis vokset med den moderne teknologi´s muligheder.

Glarmester Madsen har også en afdeling i Dragør.

VI LØSER OPGAVER FOR PRIVATE OG ERHVERV

Glarmester Madsen kan klare så godt som alle opgaver inden for arbejde med glas, private eller kommercielle opgaver. Glarmester Madsen arbejder såvel for den private husstand, som for virksomheder og offentlige institutioner.

Opgaverne går fra indramning af billeder i butikken for en private kunde, over at løse glarmesteropgaver i bolig, på arbejdspladsen, herunder f. eks. udskiftning af butiksvinduer eller hjælp med butiksindretning, nybyggerier, forsikringsarbejde m.m. Årtiers erfaring og dedikeret indsats har skabt ekspertise inden for alt glarmesterarbejde, hvilket igen i nutiden omfatter langt flere typer arbejdsområder end tidligere.

FÅ HJÆLP TIL ALLE GLASOPGAVER I BOLIGEN ELLER PÅ ARBEJDSPLADSEN